+1

Your cart is empty.

Keep Me Posted

Mitä ratkaisu tarjoaa?

Tämä ratkaisu mahdollistaa mm. seuraavat automaatiot mökillesi:

Optimoitu talviylläpito

Kesämökin kuivanapitolämmitys talvella säästää mökin omistajalle satoja euroja.

Miten se toimii?

Älykkäät lämpömittarit seuraavat ulko ja sisälämpötiloja, jonka mukaan älypistorasiat säätelevät sähköpattereita siten että sisälämpötila on aina 2-5astetta ulkolämpötilaa enemmän.
» Lue blogi | Mitä tarvitsen?

Murtovahti

Sireenihälytys ja ilmoitus puhelimeen mikäli mökissä havaitaan liikettä kun olet poissa.

Miten se toimii?

Mikäli sisäliikesensori havaitsee liikettä kun olet mökiltä poissa, Cozify lähettää puhelimeesi ilmoituksen ja hälytyssireeni menee päälle. Jos sinulla on asennettu älylamppuja, Cozify laittaa valot hälytystilaan.
Mitä tarvitsen?

Palovahti

Saat ilmoituksen jos savua havaitaan.

Miten se toimii?

Jos älypalovaroitin havaitsee savua, Cozify lähettää puhelimeesi viestin ja hälytyssireeni menee päälle. Jos olet asentanut mökillesi älyvaloja, Cozify laittaa valot punaiseen huomiotilaan.
Mitä tarvitsen?

Mitä tarvitsen?

Cozify Hubin ja älylaitteiden lisäksi tarvitset tätä ratkaisua varten mökillesi sähköt, sähköpattereita (älypistorasia ohjaa ON/OFF), 4G-reitittimen (esim. Teltonika), sekä Internet-yhteyden (esim. Moi 6€/kk 4G Sim). Cozifyä hallitaan älypuhelimeesi asennettavalla ilmaisella helppokäytöisellä applikaatiolla:

Android iOS
Osta ratkaisu tästä (Yht. 379€) Sisältää Cozify Hubin lisäksi tarvittavat älylaitteet: Liiketunnistin/lämpömittari, palovaroitin, pistorasia, ulkolämpömittari

Lisäsuositus:

Voit täydentää pakettia, esim. hankkimalla paljulämpömittarin:

Paljuvahti

Ilmoitus kun palju on valmis.

Miten se toimii?

Paljuun kiinnitettävä kelluva lämpötilasensori raportoi lämpötilaa Cozifylle. Saat ilmoituksen puhelimeessi kun palju on saavuttanut haluamasi lämpötilan. Jos olet asentanyt mökillesi älyvaloja, vaihtoehtoisesti voit valita älylampun joka menee tällöin päälle tietyllä värillä.

Takaisin ylös